Verspreid het nieuws!

Moedig je vrienden en collega’s aan om deel te nemen aan de V&VN Oncologiedagen. Op deze pagina vind je een scala aan digitale promotiematerialen die je kunt gebruiken om de bekendheid van de V&VN Oncologiedagen te vergroten. Samen kunnen we een impact maken en meer bewustzijn creëren rondom het specialisme oncologie, wat zich blijft ontwikkelen.

Social Media

Toon uw steun voor de V&VN Oncologiedagen 2024 en laat mensen weten dat u aanwezig bent door de banner op uw sociale media-profielen te plaatsen. Zorg ervoor dat u een link naar deze website, www.oncologiedagen.nl, deelt en de officiële evenementhashtag #oncologiedagen2024 gebruikt.

Facebook  
Banner: 820×312 pixels

LinkedIn 
Banner: 1485×396 pixels

Twitter 
Banner: 1500 x 500 pixels

E-mail handtekening

E-mail handtekening
Voeg de officiële V&VN Oncologiedagen banner toe aan je e-mailhandtekening om je steun te tonen. Zorg ervoor dat je een hyperlink naar onze website toevoegt: www.oncologiedagen.nl Instructies voor het maken en bewerken van e-mailhandtekeningen vind je hier: Outlook | Gmail | Yahoo Mail | Mail op iCloud

V&VN Oncologiedagen handtekening

Promotionele dia voor je PowerPoint-presentatie

Voeg deze afbeeldingen toe aan je diavoorstelling om de V&VN Oncologiedagen te promoten. Kopieer en plak ze eenvoudigweg in je PowerPoint-bestand om je presentatie te verrijken en de aandacht te vestigen op dit belangrijke evenement.