arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier

Algemene informatie

“De V&VN Oncologiedagen staan gepland op 18-19 en 20 november a.s. Op 20 november vindt ook de landelijke ziekenhuisstaking plaats naar aanleiding van de vastgelopen cao-onderhandelingen. Toen wij begin dit jaar begonnen met de organisatie, was dat nog niet bekend. We hebben sindsdien veel tijd, geld en energie gestoken in de organisatie van dit door verpleegkundigen drukbezochte en gewaardeerde evenement. We hebben dan ook de afweging gemaakt om de V&VN Oncologiedagen door te laten gaan. Vanzelfsprekend zullen we tijdens de Oncologiedagen uitgebreid stilstaan bij de acties waar zo vele collega’s met hart en ziel bij betrokken zijn.”

Sinds 1981 worden jaarlijks de V & VN Oncologiedagen (OD) voor verpleegkundigen georganiseerd. Aanvankelijk begonnen als initiatief van een aantal enthousiaste verpleegkundigen, is dit jaarlijks evenement uitgegroeid tot een begrip. Het is het grootste gespecialiseerde verpleegkundige congres van Nederland en één van de grootste van Europa. Het specialisme oncologie blijft zich ontwikkelen. Een congres als de OD is dan ook hét evenement van het jaar waar je als betrokken zorgverlener bij wilt zijn om je bij te scholen en te netwerken.

Locatie
ReeHorst
Bennekomseweg 24
6717 LM Ede
www.reehorst.nl

 

Info-icon

Doelstelling Oncologiedagen

  • overdragen van kennis en informatie over kanker en daaraan gerelateerde thema’s;
  • bevorderen van persoonlijke, sociale en communicatieve vaardigheden ten behoeve van de zorg voor mensen met kanker;
  • stimuleren van meningsvorming ten aanzien van ethische en vakinhoudelijke onderwerpen;
  • kunnen delen van persoonlijke ervaringen;
  • creëren van netwerkmogelijkheden voor deelnemers;
  • presenteren van aspecten binnen de verpleegkundige beroepsuitoefening.

Doelgroep

De V&VN Oncologiedagen zijn bedoeld voor (oncologie)verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, physisian assistants, researchverpleegkundigen, docenten, onderzoekers, beleids- en staffunctionarissen en leidinggevenden. Daarnaast is het mogelijk voor een beperkt aantal studenten verpleegkunde om deel te nemen aan de V & VN oncologiedagen.

Accreditatie
Accreditatie is toegekend door:
– Accreditatiebureau Verpleegkundige Specialisten Register (VSR) in totaal 22 punten 
– Accreditatiebureau Kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals in totaal 19 punten 
– Nederlandse Associatie van Physician Assistants (NAPA) in totaal 12 punten