P-Bokaal

De P-Bokaal is de prijs die wordt uitgereikt aan het beste project waar de patiënt centraal staat, dat in een bepaalde periode is ingezonden voor de Projecten Verzamelplek. De P-Bokaal vertegenwoordigt een bedrag van maximaal € 7.500,-. Dit bedrag wordt door Servier via een unrestricted grant uitgekeerd.

Servier wil door het uitloven van een jaarlijkse P-bokaal  ziekenhuizen en zorgprofessionals stimuleren hun initiatieven voor het verbeteren van de zorg en de kwaliteit van leven van oncologiepatiënten met elkaar te delen in deze online Projecten Verzamelplek. Zodoende ontstaat een verzamelplek voor al deze projecten, zodat andere ziekenhuizen die kunnen lezen en ook kunnen implementeren. Hierdoor kunnen zoveel mogelijk mensen met kanker voordeel hebben van de positieve gevolgen van deze projecten.

Meer informatie leest u op de website: www.depatientcentraal.nl

Award of Excellence Oncology Nursing

V&VN Oncologie kent jaarlijks een ‘Award of Excellence Oncology Nursing’ toe aan één van de leden van de vereniging (indien geschikte kandidaten zijn voorgedragen). Deze Award is bestemd voor een verpleegkundige die zich zeer verdienstelijk heeft gemaakt in de oncologische zorg.

Oeuvre Award of Excellence Oncology Nursing

De Oeuvre Award wordt incidenteel uitgereikt aan een oncologieverpleegkundige of verpleegkundig specialist oncologie die een bijzondere prestatie heeft geleverd aan het verbeteren van de oncologische patiëntenzorg.