arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier

Programma

“De V&VN Oncologiedagen staan gepland op 18-19 en 20 november a.s. Op 20 november vindt ook de landelijke ziekenhuisstaking plaats naar aanleiding van de vastgelopen cao-onderhandelingen. Toen wij begin dit jaar begonnen met de organisatie, was dat nog niet bekend. We hebben sindsdien veel tijd, geld en energie gestoken in de organisatie van dit door verpleegkundigen drukbezochte en gewaardeerde evenement. We hebben dan ook de afweging gemaakt om de V&VN Oncologiedagen door te laten gaan. Vanzelfsprekend zullen we tijdens de Oncologiedagen uitgebreid stilstaan bij de acties waar zo vele collega’s met hart en ziel bij betrokken zijn.”

De commissie V & VN Oncologiedagen heeft een divers programma samengesteld met interessante onderwerpen voor zorgprofessionals die werkzaam zijn binnen de oncologische zorg. Het programma bestaat uit brede onderwerpen aangevuld met verdiepende sessies die focussen op specifieke oncologische aandoeningen.

Heb je je nog niet ingeschreven? Of twijfel je nog over welke sessies je gaat bijwonen? Om je te inspireren kun je onderstaande links naar het programma bekijken, zodat je weet waarom je de V & VN Oncologiedagen niet mag missen om in voortdurende ontwikkeling te blijven!