arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier

Hoofdsponsor Servier

Historie
Servier is in 1954 opgericht door arts en apotheker dr. Jacques Servier in Orléans in Frankrijk. Hier is hij gestart met een onderzoekslaboratorium met 9 personen. Sinds die tijd is Servier uitgegroeid tot een wereldwijd particulier farmaceutische bedrijf zonder aandeelhouders. Sinds 1972 is Servier ook vertegenwoordigd in Nederland.

Servier Nederland
Servier Nederland heeft 23 werknemers in dienst en is gevestigd in Leiden. Kijk voor meer informatie over Servier Nederland op servier.nl.

Op dit moment hebben wij producten in distributie op het gebied van hart- en vaatziekten, oncologie, diabetes en psychiatrie. Binnen de oncologie ligt de focus op GE oncologie en Hemato-oncologie. Daarnaast is er veel aandacht voor educatieve en zorgprojecten.

De Patiënt Centraal, kortweg de P, is daar een mooi voorbeeld van. De P is een verzamelplek voor patiëntgerichte projecten. We verzamelen zoveel mogelijk patiëntgerichte projecten om ze vervolgens te delen. We hopen dat meer patiënten er dan baat bij hebben. Loopt er bij jou in het ziekenhuis een patiëntgericht project? Meld je dan aan op de website: depatientcentraal.nl.

Servier Nederland
Kanaalpark 140
2321 JV LEIDEN
071-524 67 00