arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier

Registratie

Het streven is om in november fysiek samen te komen in de ReeHorst te Ede. Mocht dit niet mogelijk zijn, gezien geldende voorschriften vanuit het RIVM, zal het gehele congres virtueel plaatsvinden. De registratiekosten worden op basis hiervan aangepast en eventueel teveel gemaakte kosten worden teruggeboekt op uw rekening. De inschrijving is geopend! 

Onderstaand vind je meer informatie over de inschrijftarieven en eventuele groepsboeking, deze prijzen zijn onder voorbehoud van wijziging. 

 

Inschrijftarieven

* Verpleegkundigen in opleiding (HBO-V fulltime) kunnen zich registeren tegen een speciaal dagtarief van € 62,50 per dag. Men dient tijdens de registratie een kopie van de studentenkaart te uploaden. Let op: beperkt aantal toegangsplaatsen beschikbaar.

Het boeken van hotelkamers in de ReeHorst is mogelijk vanaf september.

Annuleringsvoorwaarden

Bij ontvangst van schriftelijke annulering vóór 24 september 2021 vindt restitutie plaats onder aftrek van € 35 administratiekosten.
Na deze datum kan geen restitutie meer plaatsvinden.

Groepskorting

Je kunt als groep inschrijven vanaf 10 personen. ACTIE: Bij inschrijving als groep vanaf 10 personen vóór 1 september ontvang je een korting op de totaalfactuur van 20% (gebaseerd op de deelnamekosten). Na inschrijving is het niet meer mogelijk om van de bovengenoemde actie gebruik te maken.