arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier

Registratie

De congrescommissie van de V&VN Oncologiedagen is momenteel drukdoende om te kijken in welke vorm de V&VN Oncologiedagen 2020 kunnen plaatsvinden. Uiteraard worden hierbij de richtlijnen van het RIVM rondom COVID-19 in acht genomen. We hopen u hierover op korte termijn te informeren.

Onderstaand vind je meer informatie over de inschrijftarieven en eventuele groepsboeking, deze prijzen zijn onder voorbehoud van wijziging. Meer informatie over het programma en de avondsymposia op maandag 16 en dinsdag 17 november volgt op korte termijn. Voor de avondsymposia is het mogelijk om kosteloos in te schrijven. De ontbijtsymposia en lunchmeetings zijn alleen toegankelijk in combinatie met een volledige congresregistratie. 

 

Inschrijftarieven

* Verpleegkundigen in opleiding (HBO-V fulltime) kunnen zich registeren tegen een speciaal dagtarief van € 60,00 per dag. Men dient tijdens de registratie een kopie van de studentenkaart te uploaden. Let op: beperkt aantal toegangsplaatsen beschikbaar.

Annuleringsvoorwaarden

Bij ontvangst van schriftelijke annulering vóór 24 september 2020 vindt restitutie plaats onder aftrek van € 35 administratiekosten.
Na deze datum kan geen restitutie meer plaatsvinden.

Groepskorting

Je kunt als groep inschrijven vanaf 10 personen. ACTIE: Bij inschrijving als groep vanaf 10 personen vóór 1 september ontvang je een korting op de totaalfactuur van 20% (gebaseerd op de deelnamekosten). Na inschrijving is het niet meer mogelijk om van de bovengenoemde actie gebruik te maken.