arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier

Registratie

Alleen de avondsymposia bijwonen op maandag 18 en/of dinsdag 19 november? Dat kan kosteloos, vergeet u alleen niet online te registreren (let op: maximaal 150 deelnemers). Deelname aan de ontbijtsessies en lunchmeetings is enkel toegestaan bij een volledige congresregistratie. 

Inschrijftarieven

* Verpleegkundigen in opleiding (HBO-V fulltime) kunnen zich registeren tegen een speciaal dagtarief van € 60,00 per dag. Men dient tijdens de registratie een kopie van de studentenkaart te uploaden. Let op: beperkt aantal toegangsplaatsen beschikbaar.

Annuleringsvoorwaarden

Bij ontvangst van uw schriftelijke annulering vóór 23 september 2019 vindt restitutie plaats onder aftrek van € 35 administratiekosten.
Na deze datum kan geen restitutie meer plaatsvinden.

Groepskorting

Je kunt als groep inschrijven vanaf 10 personen. ACTIE: Bij inschrijving als groep vanaf 10 personen vóór 1 september ontvang je een korting op de totaalfactuur van 20% (gebaseerd op de deelnamekosten). Na inschrijving is het niet meer mogelijk om van de bovengenoemde actie gebruik te maken.

Hotel accommodatie

Het is niet meer mogelijk om een hotelovernachting in de ReeHorst te boeken tijdens registratie voor de V&VN Oncologiedagen.
Desgewenst kunt u rechtstreeks bij de ReeHorst informeren naar beschikbaarheid indien u wenst te overnachten.